Robin and the Backstabbers lansează ”Oțelu Măcelaru”

Oțelu Măcelaru este cântecul oficial al Programului Spațial Rural al României (PSRaR), program al cărui deviză este « Fugi de ploaie, dai de noroaie. Fiecare știe unde-l doare. Dracu nu face biserici ».

E un cântec despre vise și coșmaruri, despre cum vin vacile seara acasă, despre cum s-a supărat văcaru pe sat, despre mirosul de lapte ars și de grajd în flăcări și despre cum tot pleacă tata-n fiecare dimineață să fie-nvățător la școala din deal.

Sunt șanse foarte mari să fi fost cu toții foarte mici la un moment dat, și, pentru a cita un frumos și celebru comunicat de presă, « Când intri-ntr-un sat, adevăru-l afli de la copii »”, transmit Robin and the Backstabbers.

„Oțelu Măcelaru” 
, cel mai nou single Robin and the Backstabbers, va face parte de pe viitorul album ”Bacovia Overdrive Volumul III: Vladivostok”. Piesa a fost lansată în noaptea de Sânziene printr-un stream live pe pagina de Facebook a formației.

Trupa Black Eyed Peas, în concert la Cluj-Napoca

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, Untold este singurul festival din Europa care a reuşit să convingă trupa americană Black Eyed Peas să susţină un concert în acest an.

Trupa Black Eyed Peas⁣ vacânta pe scena principală de la Untold, pe 5 august, în ultima seară de festival.

Artiştii americani au vândut peste 75 de milioane de discuri în toată lumea şi au piese celebre precum “Where is the love”, “I gotta feeling” sau “Let’s get it started”.

În turneul intitulat The End, The Beginning” cei de la Black Eyed Peas au cântat numai cu casa închisă. Trupa a luat o pauză şi a apărut doar la evenimente speciale, printre care Finală Champions League, Billboard Music Awards sau concertul caritabil Ariana Grande din Manchester.

De asemenea, organizatorii Untold anunţă că au vândut deja 65 de mii de abonamente pentru cele 4 zile şi 4 nopţi de muzică.

“Va fi cu siguranţă concertul anului în România, anul acesta show-ul de la Untold va fi singurul din Europa, este aşadar un eveniment de la care nu trebuie să lipsiţi”, spune Edy Chereji, director de marketing şi comunicare Untold.

Maluma, sambata seara la Bucuresti

Artistul columbian Maluma afost aseara  la Bucureşti, în prima zi a celui mai mare festival de muzică latino din România – “El Carrusel”, care se va desfăşurat la Romexpo.

Pe scena festivalului, care se va desfăşura sâmbătă şi duminică, vor mai urca Juan Magan, Robin Schulz, Fly Project, Mandinga, Richy B şi What’s UP.

Very Special Guest la “El Carrusel” va fi Andra. Organizatorii nu exclud un moment surpriză cu cei doi artişti. “Sunt cea mai fericită că Maluma a ales şi România în turneul lui de promovare! Abia aştept concertul, de care sunt sigură că va fi unul spectaculos din toate punctele de vedere”, a declarat artista.

Agerpres aminteşte că Maluma a ajuns în atenţia publicului în 2010, odată cu lansarea piesei “Farandulera”. Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut “Magia” (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria “Best Latin America Central Act”, şi la Latin Grammy Awards, pentru Best New Artist.

Maluma are la activ două colaborări cu Shakira, prima fiind piesa “Chantaje” – lansată prin intermediul Sony Music Entertainment. Clipul a depăşit 90 de milioane de redări pe Youtube, însă următorul, “Trap”, a depăşit 94 de milioane.

Luis Londono Arias (pe numele său real) a avut în 2017 un videoclip în Top 10 Youtube, materialul “Felices los 4”, cel mai vizualizat videoclip al artistului, ocupând un important loc 4, cu peste un miliard patru sute milioane vizualizări.

Recent, a participat la Billboard Latin Music Awards, unde a câştigat premiul pentru artistul anului.